Get Jobs Done

Dé online spot voor jonge ondernemers die onderdelen van hun werkzaamheden willen uitbesteden!

Jong MKB

Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.400 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Jong MKB staat voor Jong Midden en Klein Bedrijf en is een netwerkgroep van, voor en door ondernemers. Het uitgangspunt van Jong MKB: ondernemen is vooral leren. Leren van elkaar. Door het delen van kennis en ervaring en door zaken gezamenlijk op te pakken. Onderwerpen als acquisitie, debiteurenbeheer, voeren van een goede administratie, automatisering, reclame en pr, timemanagement en de balans tussen werk en privé staan op de leeragenda van ondernemers. Allemaal zaken waarmee je op een of ander moment mee te dealen hebt.

Vaak ook zijn er initiatieven en bijeenkomsten waar de informele contacten op de voorgrond staan. Zaken doen in een ontspannen en open sfeer werkt heel goed. Jong MKB is er ook om concrete voordelen te bieden.

Voordelen die meestal enkel via grote brancheorganisaties zijn te krijgen. Als voorbeeld noemen we "GetJobsDone". GetJobsDone is dé online spot voor jonge ondernemers die onderdelen van hun werkzaamheden willen uitbesteden!

Deze website is beveiligd d.m.v. reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.