Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

Mobile Miles Program

Coming soon:

Hét zakelijke loyaliteitsprogramma

What's new

Vertrouwen ondernemers op recordhoogte

Ondernemers zijn 2017 vol vertrouwen begonnen. Het ondernemersvertrouwen, de stemmingsindicator van ondernemend Nederland, kwam uit op 14,7. Dit is de hoogste waarde sinds het begin van de crisis in 2008 en nog eens 5,5 punten hoger dan het laatste kwartaal van 2016. Dat blijkt uit de COEN-enquête van MKB-Nederland, VNO-NCW, het CBS, de Kamer van Koophandel en het Economisch Instituut voor de Bouw.

Lees verder

KPN organiseert opnieuw interactief event The Digital Dutch

KPN organiseert op 5 en 6 april voor de tweede opeenvolgende keer The Digital Dutch, een interactief evenement voor zakelijke klanten en relaties van KPN. De eerste editie van het event is vorig jaar zo goed ontvangen, dat KPN heeft besloten zijn klanten opnieuw mee te nemen in de wereld van de digitale transformatie. In 2016 gaf 75% van de grootzakelijke klanten op het event aan digitale kansen niet voldoende te benutten. Met het event wil KPN bedrijven – van MKB tot grote corporates – laten zien hoe ICT-oplossingen concreet toegepast kunnen worden om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. The Digital Dutch 2017 zal opnieuw een spectaculaire beleving zijn waar bezoekers geïnspireerd worden door de top van het Nederlandse bedrijfsleven en kunnen leren van digitale innovaties van andere bedrijven
Lees verder

MKB-Nederland en BNR Nieuwsradio lanceren vandaag het Ondernemerskieskompas

Dit kompas helpt ondernemers bij het bepalen van hun stem tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. In het Ondernemerskieskompas worden ondernemers naar hun mening gevraagd over relevante onderwerpen zoals arbeidsmarkt, digitalisering, energie en belastingen. Welke partijen zouden er vanuit ondernemersperspectief in de regering moeten komen?

Lees verder

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.500 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten