Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

What's new

PrepDays: gratis online driedaags event voor ondernemers

Op 13, 14 en 15 januari 2022 worden de PrepDays georganiseerd met praktische adviezen over marketing, sales, ondernemerschap en financiën voor ondernemers. Op het gratis driedaags online event delen maar liefst 32 topsprekers hun tips, tricks en alles wat een ondernemer moet weten om van 2022 een succesvol jaar te maken. De video-interviews zijn een bron van inspiratie voor alle (startende) ondernemers, zzp’ers, MKB’ers en marketeers.

Lees verder

Samenleving met het virus

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn met het kabinet en de vakbonden in gesprek over een plan hoe de komende anderhalf jaar samen te leven met het virus zonder telkens in lockdown te hoeven. ‘Want zoals het nu gaat, houden we het niet vol. Ondernemers niet, jongeren niet, de hele samenleving niet. De berichten over de nieuwe variant en de mogelijke effecten op de zorg zijn zorgwekkend. Tegelijkertijd is dit zeker voor de detailhandel, kappers, de horeca, sportscholen en talloze andere ondernemers in deze drukke laatste kerstweken van het jaar echt een drama.’

Lees verder

aanbevelingen voor cyberveiligheid

‘Er moet een beter systeem komen om organisaties en bedrijven snel te waarschuwen bij digitale aanvallen en dreigingen.’ Die belangrijke aanbeveling doet de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) vandaag naar aanleiding van eerdere kwetsbaarheden in zogeheten Citrix software waar veel bedrijven gebruik van maken. Via deze kwetsbaarheden konden hackers in 2019 duizenden organisaties en bedrijven digitaal binnendringen.

Lees verder

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.400 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten