Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

Mobile Miles Program

Coming soon:

Hét zakelijke loyaliteitsprogramma

What's new

Oproep: ben jij de beste Jonge Ondernemer van 2017?

Wie zijn de beste jonge ondernemers van Nederland? Sprout komt elk jaar met zijn 25 onder de 25 lijst en is weer op zoek naar de meest ambitieuze, slimme, handigste en creatieve ondernemers onder de 25 jaar. Meld je nu aan voor de lijst en maak kans op de titel Beste Jonge Ondernemer van 2017!

Lees verder en meld je aan

Gezond personeelsbeleid en omgang met werknemers met kanker

Goed werkgeverschap: gezond personeelsbeleid en omgang met werknemers met kanker. Onder die noemer organiseren het Academisch Medisch Centrum (AMC) van de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Maastricht (UM), met medewerking van de KU Leuven en MKB-Nederland, op 9 juni in Maastricht een symposium voor HR-professionals, leidinggevenden en directieleden.

Lees verder

Kom naar de Week van de Ondernemer op 9, 10 of 11 mei

Tijd voor een aangescherpte toekomststrategie voor jouw bedrijf? Ook in 2017 staan bij de Week van de Ondernemer de beste experts en topondernemers voor je klaar. Ze delen hun kennis en geheimen voor meer succes en geluk. In één dag ben je up-to-date. Ben jij er weer bij? Kom op 9, 10 of 11 mei naar de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.500 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten