Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

What's new

Versoepelde betalingsregeling voor coronaschulden nog mogelijk

Het kabinet heeft in 2020 en 2021 een aantal maatregelen genomen om de gevolgen van de coronacrisis te verzachten. Zo konden ondernemers gebruikmaken van het bijzonder uitstel van betaling voor hun belasting. Veel ondernemers hebben hiervan gebruikgemaakt. Sommige ondernemers hebben de opgebouwde schuld al terugbetaald. De overige ondernemers moesten vanaf 1 oktober 2022 starten met het in termijnen terugbetalen van de opgebouwde belastingschuld. Ondernemers die moeite hebben om te voldoen aan deze verplichting, kunnen onder voorwaarden nog gebruik maken van versoepelingsmaatregelen.

Lees verder

Driedaags event voor ondernemers met strategisch advies en praktische tipsĀ 

De Bilt, 9 januari 2023 - Op 12, 13 en 14 januari 2023 vindt online de vierde editie van PrepDays plaats. Tijdens het gratis driedaags event krijgen ondernemers strategisch advies en praktische tips over marketing, sales en het ondernemerschap. Maar liefst 30 topsprekers delen via video’s hun tips, tricks en alles wat een ondernemer moet weten om van 2023 een succesvol jaar te maken. Hans Klok vertelt dit jaar over zijn reis als ondernemer. Het event is een bron van inspiratie voor alle (startende) ondernemers, zzp’ers, Mkb’ers en marketeers.

Lees verder

Burgerinitiatief Nicotinee.nl van start

Vier organisaties starten ‘Nicotinee’, een burgerinitiatief voor een nicotinevrije generatie. ConsumentenClaim, Rookpreventie Jeugd, Gezondheidskloof.nl en de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose willen dat vanaf 2030 de leeftijdgrens voor de verkoop van (e-)sigaretten en andere nicotinehoudende producten jaarlijks met één jaar omhoog gaat. Daarmee ontstaat in de toekomst een nicotinevrije generatie. Om te voorkomen dat de huidige generatie jongeren vroegtijdig verslaafd raakt aan nicotine, wordt een nieuw op te richten toezichthouder voorgesteld, die zich specifiek op de bescherming van jongeren richt.

Lees verder

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.400 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten