Regionale ondernemersnetwerken

Hoe kom ik in contact met regionale ondernemers?

What's new

Welke kansen biedt de nieuwe EU-begroting het Nederlandse bedrijfsleven?

Naast het alom bekende Europese herstelfonds, het grootste instrument van het Europese herstelplan, NextGenerationEU, is de “normale” EU-begroting voor de jaren 2021-2027 vastgesteld. De EU-begroting, ook wel het Europese Meerjarig Financieel Kader (MFK), stelt wat de hoogte van het budget van de EU is, waar het geld aan uitgegeven wordt, hoeveel iedere lidstaat moet bijdragen en aan welke voorwaarden lidstaten op het terrein van rechtsstaat moeten voldoen om het geld te kunnen ontvangen. In totaal komt het MFK voor 2021-2027 uit op 1.074,3 miljard euro.

Lees verder

Betere EU-regels voor internetplatformen: 7 tips

Met twee nieuwe wetsvoorstellen, de Digital Service Act (DSA) en de Digital Markets Act (DMA), wil de Europese Commissie burgers en bedrijven beter beschermen in het digitale tijdperk. Het digitale landschap is de afgelopen decennia flink veranderd door nieuwe technologieën en businessmodellen.

Lees verder

Jong MKB - LinkedIn

De groep Jong MKB op LinkedIn staat open voor iedere directeur/partner/vennoot/(mede-)eigenaar van een onderneming die kennis en ervaring wil delen. Ook als je ooit lid bent geweest van Jong MKB kun je lid worden van de LinkedIn groep. Het doel is van elkaar te leren en daardoor succesvoller te ondernemen.

De groep bevat inmiddels bijna 2.500 leden.

Ben je ondernemer, meld je dan nu aan op LinkedIn.

Meer informatie

Regionale ondernemersnetwerken

Kaart vergroten